Lost password - DOES NOT work

The forum to report every bug you find or tell us what you'd like to find in UVa OJ's new system

Moderator: Board moderators

Locked
medv
Learning poster
Posts: 85
Joined: Sun Jul 14, 2002 1:17 pm

Lost password - DOES NOT work

Post by medv » Sun Sep 14, 2008 2:21 pm

Dear UVA staff!

I lost my password, but your link
http://icpcres.ecs.baylor.edu/onlinejud ... stPassword
DOES NOT work!

I wrote a lot of times to "Contact us"
http://icpcres.ecs.baylor.edu/onlinejud ... t&Itemid=4
but NEVER got answer.

Please, tell me how to get my lost password.

I use FireFox 2.0.0.9.
Is it your problem or something wrong with my FireFox version?

Thank you

User avatar
tryit1
Experienced poster
Posts: 119
Joined: Sun Aug 24, 2008 9:09 pm

Re: Lost password - DOES NOT work

Post by tryit1 » Thu Sep 18, 2008 3:40 pm

even i lost my forum password actually i forgot an underscore in my updated gmail id and now everything is locked. The activation mail and everything else got spoilt.
I tried mailing them couple of times but didn't get any response. Looks like they are overloaded.

User avatar
Carlos
System administrator
Posts: 1286
Joined: Sat Oct 13, 2001 2:00 am
Location: Valladolid, Spain
Contact:

Re: Lost password - DOES NOT work

Post by Carlos » Thu Sep 18, 2008 7:51 pm

Sorry, as you say Miguel Jr is overloaded. For the time being, please use problemset@acm.uva.es instead.
DON'T PM ME --> For any doubt, suggestion or error reporting, please use the "Contact us" form in the web.

Locked

Return to “Bugs and suggestions”