the judge is down?

Post here if you don't find any other place for your post. But please, stay on-topic: algorithms, programming or something related to this web site and its services.

Moderator: Board moderators

Post Reply
FlyDeath
Learning poster
Posts: 73
Joined: Wed Jan 02, 2002 2:00 am
Location: Taiwan

the judge is down?

Post by FlyDeath » Mon Nov 17, 2003 2:41 pm

I got this when I try to check the online judge status:


Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, root@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

User avatar
shamim
A great helper
Posts: 498
Joined: Mon Dec 30, 2002 10:10 am
Location: Bozeman, Montana, USA

Post by shamim » Mon Nov 17, 2003 2:55 pm

It seems so.

I am also getting similar message.

At first i thought it was an error at our local server. After reading your post i am certain that it is the judge that is down and not our server.

I hope they will fix it very soon. :(

By the way, you can still submit your program using email.

User avatar
sohel
Guru
Posts: 856
Joined: Thu Jan 30, 2003 5:50 am
Location: New York

Post by sohel » Tue Nov 18, 2003 8:21 am

Why are they not fixing it.
I hope the problem will be fixed very soon.

gvcormac
Problemsetter & Reviewer
Posts: 194
Joined: Fri Mar 15, 2002 2:00 am
Contact:

Post by gvcormac » Tue Nov 18, 2003 3:02 pm

Only the index is broken; the problem pages are still there.

As a workaround, you can use Google to find a particular problem.

Or you can just edit the URL to step through the problems. The naming structure should be obvious from this example:

http://acm.uva.es/p/v102/10225.html

Arnold
New poster
Posts: 10
Joined: Sun Aug 03, 2003 2:46 pm

Post by Arnold » Tue Nov 18, 2003 7:56 pm

gvcormac wrote:
Only the index is broken;
Why?

Caesum
Experienced poster
Posts: 225
Joined: Fri May 03, 2002 12:14 am
Location: UK
Contact:

Post by Caesum » Tue Nov 18, 2003 8:30 pm

looks more like cgi is broken, maybe some configuration change on the server ?

Post Reply

Return to “Other words”