Page 1 of 1

Need help abt Prolog !!!!!!!

Posted: Tue Apr 18, 2006 6:23 pm
by Chok
Hello All,
At first, i should sorry to all that i create a thread about prolog which i shouldnt create here. But i'm in great trouble abt prolog. Can anyone tell me how to create a exe file of a prolog file in command promt ? I can create Exe file in the prolog window in "Compile" menu, but how can i create it at command line ? Please someone help me. Thanks in advance.

Posted: Tue Apr 18, 2006 8:23 pm
by Krzysztof Duleba
1. Wrong place.

2. Not enough information (there are many prolog interpreters).

3. Your friends or teachers will know better.

Posted: Wed Apr 19, 2006 10:37 am
by Chok
Hi Krzysztof Duleba,
Ya I know, its a wrong place. Thats why i've already said "Sorry". But i think some of the ppl may know this thats why i wrote those topic. By the way i'm using "Turbo Prolog". Please tell me if someone anything know about it.

Posted: Wed Apr 19, 2006 11:25 am
by Krzysztof Duleba
Apologizing doesn't make it ok.

Turbo Prolog is quite ancient - I don't know it and I can't help you. Google for it or ask the person that gave you that assignment.